A vajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a megtisztított, felkarikázott hagymát. Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott paradicsomot, és együtt pirítjuk 3-4 percig, majd beletesszük a spenótot is. Alaposan összeforgatjuk, és 5 percig pároljuk.
Hozzáadjuk a lecsepegtetett babot, és felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Fedő alatt addig pároljuk, amíg a spenót össze nem esik. Ha szükséges, az elpárolgott folyadékot pótoljuk. Végül megsózzuk és megborsozzuk, meghintjük reszelt sajttal, majd forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.