A tojásokat keményre főzzük. Elkészítjük vagy kibontjuk a majonézt, majd hozzáadjuk a tejfölt, és krémesre keverjük.
Megpucoljuk és hosszában ketté vágjuk a tojásokat. A májkrémhez hozzáadjuk a tojások sárgáját, és 2-3 evőkanál majonézes öntetet, és addig keverjük, amíg krémesen kenhető állagú nem lesz.
Egy tálba beleöntjük a majonézt. A tojásokat megtöltjük a májkrémes töltelékkel, majd sorba belerakjuk mindet a majonézbe. A tetejükre egy-egy paprikakrém pöttyöt rakunk.
Megjegyzés
Házi majonéz készítése: Hozzávalók: 1 tojás, 1 főtt tojás 0,5 liter étolaj, 1/2 citrom leve vagy egy kávéskanál citromlé, 1 kávéskanál mustár, só, bors ízlés szerint Elkészítés: A nyers tojás sárgáját és a főtt tojás sárgáját a mustárral jól elkeverjük. Az olajat vékony sugárban csorgatva, állandó kevergetés mellett beledolgozzuk a tojásos masszához. Lehet kézzel,egy fakanállal is de gyorsabb egy kézi mixerrel. ne csorgassunk egyszerre túl sok olajat csak amennyit felvesz, különben összeugrik, túrósodik. Ha beledolgoztuk az egész olajat ízesítjük citromlével,sóval, borssal ízlés szerint. Ha folyékonyabbra szeretnénk (mártásnak) adjunk hozzá pár kanál tejfölt vagy natúr joghurtot. Ha véletlenül belezúdult az olaj és összeugrott a majonéz előbb próbáljunk meg hozzáadni egy kevés joghurtot vagy tejfölt és folyamatosan kevergetve dolgozzuk bele amíg újra rezgős lesz. Ha ez nem segít akkor főzzünk meg egy újabb tojást, tegyük a sárgáját egy tálba,törjük össze és kanalanként adjuk hozzá az összeugrott majonézt folyamatosan kevergetve amíg elfogy.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.