A tojásokat forrástól számítva 10 percig főzzük, majd levesszük a tűzről, a tojásokra hideg vizet folyatunk, és vmegvárjuk, amíg teljesen kihűlnek.
A natúr joghurtot összekeverjük a mustárral, a sóval, a szerecsendióval, a fehérborssal.
Ha kihűltek a tojások, tojásszeletelővel felszeleteljük őket. A tojások sárgáját kivesszük, és egy villával összetörjük, majd hozzákeverjük a már kikevert mártáshoz. A mártásunk ettől szép sárga színt fog kapni.
A mártásba beleszórjuk a felszeletelt tojások fehérjét. Jól összekeverjük, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.