Felengedjük a málnát. A vajat felhabosítjuk a barna cukorral, a tojással és a vaníliaaromával, majd hozzákeverjük a sütő- és a kakaóporral, továbbá a szódabikarbónával elvegyített, átszitált lisztet.Beleforgatjuk a lecsepegtetett, villával áttört málnát a finomra vágott étcsokival együtt.
Evőkanál segítségével kis halmokat adagolunk az így kapott tésztából egy sütőpapírral bélelt sütőtálcába, kissé lelapítjuk mindet, azután a 175 fokra előmelegített sütőben 8-10 percig sütjük. Végül sütőrácsra téve hagyjuk kihűlni a kekszeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.