A lisztet összegyúrjuk a vajjal, a sütőporral, a porcukorral, a vaníliás cukorral a tojással és a darált mandulapehellyel, majd fél órára a fagyasztóba tesszük.
A tésztát két részre osztjuk és lisztezett deszkán 3 mm vastagra nyújtjuk. Formával kiszúrjuk. Az egyik rész tészta közepét is kiszúrjuk. A leeső darabokat újból összegyúrjuk, kiszúrjuk. 180 fokon 5-6 perc alatt teljesen világosra sütjük. Akkor van készen, amikor kezd szilárdulni az oldala, de a teteje még puha. Különben kemény lesz. A kihűlt linzert lekvárral összeragasztjuk, enyhén megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.