A csirkét megmossuk, szárazra töröljük, majd kívül-belül besózzuk és félretesszük.
A zsemléket felkockázzuk, beletesszük egy tálba a felaprított mandulával, a mazsolával, a tojással, a tejjel és a vaj felével. Alaposan összedolgozzuk az egészet.
A csirke hasüregét megtöltjük a mandulás keverékkel, majd fehér cérnával összevarrjuk a nyílást. A megmaradt vajjal megkenegetjük, tepsibe tesszük, befedjük alufóliával, majd 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
50 percig sütjük, majd levesszük a fóliát. A csirkét ropogósra pirítjuk, ha szükséges, meglocsoljuk egy kevés vízzel. Sült burgonyával, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.