A lisztet, a sót, a fahéjat és a sütőport összekeverjük. A tojást, az olajat, a cukrot és a vaníliás cukrot robotgéppel összedolgozzuk. Ezután egy fakanállal összekeverjük a lisztes és a tojásos keveréket. Hozzáadjuk a darált vagy apróra vágott diót és a mandulát, a mazsolát és a megpucolt, lereszelt sárgarépát.
Az újra összekevert masszát kiolajozott, kilisztezett tortaformába öntjük, majd 175 fokra előmelegített sütőben kb. 50-55 perc alatt készre sütjük (akkor jó, ha a torta tetejét megnyomva a tészta rugalmasnak tűnik).
A mázhoz összekeverjük a citromlét és a porcukrot. Ha kihűlt a torta, bevonjuk a citrommázzal, és marcipánlevelekkel vagy marcipán répával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.