A túrót villával áttörjük, majd annyi tejfölt adunk hozzá, hogy laza, de nem folyós krémet kapjunk. Sóval, frissen tört borssal, csilipehellyel és a nagyobb darabokra vágott medvehagyma-levéllel ízesítjük.
A masszát jól összekeverjük, zárható tálba téve a hűtőben kb. egy órát pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.
Sajtos tallérra vagy pirítós kenve uborkával, paradicsommal fogyasztjuk.
Megjegyzés
A nap bármely szakában fogyasztható. A medvehagyma helyett snidlinggel, újhagymával is készíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.