A zöldhagymát, a mentát, a petrezselymet, valamint a bazsalikomot felaprítjuk. A burgonyát felkockázzuk.
Az olajat felforrósítjuk, és a hagymát megfonnyasztjuk rajta. Hozzáadjuk a burgonyát, a zöld fűszereket és a borsót. Felöntjük 7 dl levessel, belekeverjük a vajat, majd felforraljuk, és közepes lángon 20 percig főzzük. Végül turmixoljuk.
A mini mozzarellát alaposan lecsepegtetjük. A tojásokat felverjük, a lisztet egy másik tálba tesszük, egy harmadikba pedig a panko morzsát. A mozzarellagolyókat először a lisztbe, majd a tojásba, végül a morzsába forgatjuk, és a felforrósított olajban megsütjük őket. A levessel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.