A zöldhagymát, a mentát, a petrezselymet, valamint a bazsalikomot felaprítjuk. A burgonyát felkockázzuk.
Az olajat felforrósítjuk, és a hagymát megfonnyasztjuk rajta. Hozzáadjuk a burgonyát, a zöld fűszereket és a borsót. Felöntjük 7 dl levessel, belekeverjük a vajat, majd felforraljuk, és közepes lángon 20 percig főzzük. Végül turmixoljuk.
A mini mozzarellát alaposan lecsepegtetjük. A tojásokat felverjük, a lisztet egy másik tálba tesszük, egy harmadikba pedig a panko morzsát. A mozzarellagolyókat először a lisztbe, majd a tojásba, végül a morzsába forgatjuk, és a felforrósított olajban megsütjük őket. A levessel tálaljuk.
2017.05.31.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.