A tojásokat sós vízben keményre főzzük, majd megpucoljuk, hosszában félbevágjuk őket, a sárgájukat kivesszük.
A zöldborsószemeket enyhén sós vízben megfőzzük, majd szürőkanállal áttesszük egy turmixgépbe. Hozzáadjuk az aprított petrezselyemzöldet, valamint a mentalevelet, és az egészet pürésítjük. (Ha túl sűrű, adjunk hozzá a főzőléből.)
A túrót és a tojássárgáját áttörjük, a püréhez adjuk, majd az egészet összekeverjük. Sóval, borssal ízesítjük. Végül megtöltjük vele a tojásokat. Salátával, sonkával kínáljuk.
Megjegyzés
Önálló ételként önmagában, vagy saláta ágyon sonkával, sült csirkemell szeletekkel könnyű vacsoraként is tálalhatjuk, de hidegtál készítésekor is felhasználhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.