A tésztához a lisztet, mézet, vajat, tojást, tejfölt, zsírt és a szóbabikarbónát összekeverjük, alaposan összegyúrjuk, majd négy lapot nyújtunk belőle.
A 4 darab lapot egyesével egy nagyobb tepsi hátán sütőpapíron előmelegített sütőben 180 fokon aranybarnára sütjük.
A krémhez a három tojás sárgáját összekeverjük a 2 evőkanál cukorral, a 2 evőkanál liszttel. Ezután állandó kevergetés mellett fokozatosan hozzáadjuk a tejet és sűrűre főzzük.
Ha kihűlt hozzáadjuk a margarint és a cukor keveréket.
Összeállítjuk a krémest: az első tésztalapra kanalazunk a krémből, majd ráhelyezzük a második lapot. Közepére lekvárt kenünk, majd ismét egy réteg tészta következik, amelyre a krémből kanalazunk. A tetejére csokimáz kerül, amit cukorral is díszíthetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.