A húst falatnyi darabokra vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk a felkarikázott kolbásszal együtt, majd félretesszük.
Ezután olajon megdinszteljük a felaprított hagymát, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, a felaprított zellerszárat és a felaprított paprikát. Pár percig kevergetve pirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst, a tabascót, és a felkockázott paradicsomot. Beleteszzük a babérlevelet, és felöntjük a húslevessel. Megsózzuk, megborsozzuk, és 20 percig lassú tűzön főzzük.
Amikor a rizs megpuhult, összekeverjük a hússal és a kolbásszal. A tetejét megszórjuk felkarikázott újhagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.