A tojásokat szétválasztjuk. Egy nagy tálban robotgéppel összekeverjük a tejet, a tojássárgáját, a cukrot, a lisztet, a vaníliás cukrot, a sütőport és a sót.
Kemény habbá verjük a tojásfehérjéket, majd óvatosan a masszához forgatjuk.
A tésztát egy órát pihentetjük a hűtőben, majd kiolajozott gofrisütőben a szokásos módon kisütjük a gofrikat.
Az apróra tört csokoládét mikróban felolvasztjuk az olajjal, majd rácsorgatjuk a gofrikra, ízlés megkenjük Nutellával, megszórjuk porcukorral, és mindegyikre teszünk egy gombóc fagylaltot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.