Az olívaolajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a finomra vágott fokhagymát. Beleöntjük a paradicsomkonzervet, és pár percig pirítjuk. Hozzáadjuk a szárított fűszereket és az apróra vágott friss bazsalikom felét.
A zellert megtisztítjuk és felaprítjuk. A bográcsba öntjük a zöldségalaplét, belekeverjük a zellert, összeforraljuk, ízesítjük sóval és cukorral, majd kb. 20 perc alatt készre főzzük. Friss bazsalikommal tálaljuk.
Megjegyzés
Mi a hangulat kedvéért bográcsban készítettük el, de természetesen konyhában is elkészíthető. Természetesen tésztát is főzhetünk bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.