Alaposan kikeverjük a tojást a cukorral és a puha margarinnal, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejet, a citrom reszelt héját, majd a sütőporral és kakaóval elkevert lisztet.
A masszát egy 24×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk. 10 perc múlva 170 fokra csökkentjük a hőmérsékletet, és további 15 percig sütjük.
A kihűlt süteményt hosszában kettévágjuk, és megkenjük lekvárral, majd összeragasztjuk. A tetejét meghintjük porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.