A tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük. Leszűrjük és lecsepegtetjük.
A megtisztított hagymát finomra vágjuk, és a felforrósított olajon üvegesre sütjük. A liszttel meghintjük, és kissé lepirítjuk. A paradicsompürét hozzákeverjük, majd az alaplével felöntjük, és felforraljuk. Hozzáadjuk a babérlevelet, a szegfű- és a fekete borsot, ízlés szerint megsózzuk. A levest 15 percig főzzük, azután eltávolítjuk belőle a babért és a borsot. 1-1 csipet cukorral és fahéjjal ízesítjük. Végül hozzáadjuk a kifőtt tésztát, az egészet felforrósítjuk, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.