A paradicsomot, a paprikát és a hagymákat elosztjuk egy tepsiben, és meglocsoljuk az olívaolajjal. A 190 fokra előmelegített sütőben sütjük 30-40 percig, amíg megpuhulnak és kezdenek barnulni. Közben félidőben átforgatjuk.
A sült zöldségeket turmixgépben 1 pohár alaplével együtt pépesítjük, majd átpasszírozzuk egy nagyobb főzőedénybe. Felengedjük a maradék alaplével, és a cukorral, valamint sóval, borssal ízesítjük. Ezután összeforraljuk.
A tésztát a forrásban levő levesbe szórjuk, majd lassú tűzön, állandó kevergetés mellett főzzük 7-8 percig. Végül a levest szükség esetén megsózzuk, megborsozzuk, és bazsalikomlevéllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.