A csirkemellet apró kockára vágjuk, és kevés olívaolajon fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárított bazsalikommal és hoozzákeverjük a zúzott fokhagymát.
A paradicsomot leforrázuk, négyfelé vágjuk és a sűrített paradicsommal együtt hozzáadjuk a csirkéhez. Annyi vízzel felöntjük, hogy krémes legyen a szósz. Amikor a csirke már majdnem megpuhult, hozzáöntjük a zöldborsót és készre főzzük.
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük majd összekeverjük a paradicsomos csirkemellel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.