A piskóta száraz hozzávalóit - a cukrot, a lisztet, a kakaót, a szódabikarbónát, a sütőport és a sót - egy tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a tojást és a tejet, majd folyamatos keverés mellett a kávét, az olajat és a vaníliaaromát.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. 5 db 12-cm átmérőjű tortaformát kibélelünk sütőpapírral, és elosztjuk benne a tésztát, és 180 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd mindet kettévágjuk.
A krémhez felolvasztjuk a pisztáciakrémet, és belekeverjük a mascarponét, majd a kemény habbá vert tejszínt. Megtöltjük és vékonyan bevonjuk a krémmel a tortákat.
A csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk, és bevonjuk vele a torták tetejét. Apróra vágott pisztáciával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.