A meghámozott és vékony szeletekre vágott burgonyát sós vízben előfőzzük néhány percig, majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
A megtisztított póréhagymát felkarikázzuk, a sárgarépát vékony hasábokra vágjuk. A kétféle zöldséget sós vízben rövid ideig előfőzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
A vajjal kikenünk egy tűzálló tálat. Rétegesen belerakjuk az előkészített zöldségeket, majd elosztjuk rajtuk a tejszínnel összekevert reszelt sajtot.
A rakott burgonyát a 200 fokra előmelegített sütőben sütjük 15-20 percig, amíg a sajt ráolvad. Megjegyzés
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.