A marhahúst megtisztítjuk, és 3x3 cm-es darabokra vágjuk, leszárogatjuk. Fele vaj, fele olíva olajat hevítünk, és a húskockákra kérget sütünk.
A zöldségeket megtisztítjuk, a répát és a póréhagymát karikára, a paradicsomokat kis kockára vágjuk, a vöröshagymát félfőre, a fokhagymát apróra.
Egy öntöttvas edénybe vagy római tálba helyezzük a húsokat, a zsiradékkal meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk, a zöldségekkel betakarjuk, a fűszernövényekkel megszórjuk és a folyadékkal és a borral felöntjük.Fedő alatt 1,5 órát 180 fokon sütőben sütjük, majd átkeverjük és a paradicsompürét is hozzáadjuk. Még egy órán keresztül így sütjük, majd az olaj- és kapri bogyót is hozzáadjuk. Amikor puha, omlós a hús, akkor készült el az étel.
A burgonyát alaposan megmossuk, megfelezzük, leszárogatjuk, tepsibe tesszük, olíva olajjal meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk, a zöldfűszerrel meghintjük. Sütőben 180 fokon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.