A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, majd egy nagy lábasban puhára dinszteljük az olívaolajon.
Közben a padlizsánt és a cukkinit meghámozzuk, és kis kockákra vágjuk. A hagymához adjuk, és kevergetve roppanósra pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomkonzervet, megsózzuk, megborsozzuk, oregánóval fűszerezzük, és további 20 percig alacsony lángon főzzük.
A pulykamellet megsózzuk, megborsozzuk, bedörzsöljük friss kakukkfűvel, majd olívaolajon kisütjük. A ratatouille-jal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.