A pulykahúst apróra kockázom. A hagymát, majd a fokhagymát kevés olívaolajon, együtt megpirítom. A húst hozzáadva fehéredésig pörkölöm. Nem baj, ha kicsit odakapja, de ne égessük meg!
Felöntöm kevéske borral. A bor feloldja az esetleges pörkölődést. Megsózom és borsozom, fedő alatt a hús puhulásáig párolom.
A reszelt sajtból, a tejszínből és a tejfölből mártást készítek, majd az apró húshoz hozzáadom. A kaprot is hozzáteszem, és addig forralom, míg a mártás besűrűsödik.
Bármivel tálalható, ami magán hordozza a bőséges mártást. Rizzsel, tésztával, vagy galuskával ajánlom.
Megjegyzés
A mindennapok pikáns, finom étele a pulyka aprópecsenye.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.