A tojásokat felverjük. A zsemlemorzsát elkeverjük a parmezánnal és a zúzott fokhagymával. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát beleforgatjuk a tojásba, utána a zsemlemorzsába.
Egy serpenyőben olajat vagy zsírt hevítünk és a húst aranybarnára sütjük, majd papírtörlőre kiszedjük. Ha lecsepegett az olaj, akkor a rántott húst sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
A hús tetejét megkenjük paradicsomszósszal, ráterítünk egy-egy szelet mozzarella sajtot. 165 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt megolvad, megpirul a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.