A munkalapra öntött lisztet elvegyítjük a porcukorral és a sóval, majd a halom közepébemélyedést vájunk. A halom körül elosztjuk a felkockázott vajat. A mélyedésbe tesszük atojássárgáját, és hozzáadunk kb. 3 cl vizet. Késsel az egészet összedolgozzuk, majd kézzel gyorsansimára gyúrjuk. Folpakba csomagolva a hűtőben pihentetjük kb. 30 percig.
Közben a töltelékhez a tálba morzsolt túrót krémesre keverjük a cukorral, a tojásokkal, avaníliás cukorral és a pudingporral. A megmosott rebarbaraszárakat a végek eltávolítása utánmeghámozzuk és kb. 2 cm-es darabokra vágjuk.
A tésztát két réteg folpak között kb. 3 mm vastagra nyújtjuk, majd a 8 vagy 10 cm átmérőjűformák méreténél nagyobb körlapokat vágunk ki belőle. A kikent formákat kibéleljük a tésztával,megtöltjük a túrókrémmel és megrakjuk a rebarbarával. A 180 fokra előmelegített sütőbenaranybarnára sütjük 25-30 perc alatt, majd rácsra téve hűlni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.