Pároljunk puhára 1 db megtisztított, apróra vágott hagymát 1 ek felforrósított olajon, majd nagy lángon pirítsuk aranybarnára. Adjunk hozzá őrölt 1/4 tk őrölt fahéjat és egy csipet szerecsendiót, majd öntsük fel 6 dl zöldségalaplével.
Tisztítsunk meg és vágjunk vékony karikákra 40 dkg sárgarépát, és ezt is keverjük a leveshez. Sózzuk, borsozzuk, és fűszerezzük 1 db citrom lereszelt héjával. Fedjük le, és pároljuk puhára a répát 10-15 perc alatt.
Adjuk a leveshez 1 db narancs levét, valamint 4 ek főzőtejszínt, majd pürésítsük botmixerrel. Melegítsük újra, de ne forraljuk fel!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.