A megtisztított burgonyát és sárgarépát felvágjuk kis kockákra, és bő vízben puhára főzzük azokat. Azután leszűrjük, és hagyjuk kihűlni.
Késes aprítóban krémesre törjük a zöldségeket, majd simára keverjük az elegyben a lisztet. Beledolgozunk egy kevés sót, borsot, a felaprított snidlinget, továbbá a tojásokat. Ezután hozzáadun annyi zsemlemorzsát, hogy lágy, de formázható masszát kapjunk.
A masszából tetszőleges méretű lapos kroketteket formázunk, elrendezzük azokat egy sütőpapírral leterített sütőlemezen, és a 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk, kb. 25 percre. Pirospaprikával ízesített tejföl és saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.