Előfőzzük a karfiolt, sós, borsos vízben, lecsepegtetjük.
Kivajazunk egy tepsit, az egyik csomag tarját az aljára rétegezzük, a megfőtt karfiol felét rátesszük, majd sózzuk, borsozzuk.
Ezután a kifőzött rizst felét - amit kiszedés után, egy tálban megsóztunk és meghintettünk kurkumával - rárakjuk, beterítjük egy réteg tejföllel, rárakjuk a sonkaszeleteket, majd ismét a karfiol, a rizs és a tejföl következik. A tetejét megszórjuk reszelt sajt felével, beborítjuk a másik csomag tarjával, végül a maradék sajtot is rátesszük. Előmelegített sütőben, kb. 35 percig sütjük.
Megjegyzés
Kiadós ,finom aki szereti a karfiolt ,mindenképp próbálja ki!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.