Alaposan megmossuk az édesburgonyát , majd egy lábasba tesszük, és szórd meg egy csipetnyi sóval. Annyi vizet öntünk rá, hogy az pont elfedje. Miután puhára főtt, leöntjük róla a vizet, és pár percig hűlni hagyjuk, majd meghámozzul és sajtreszelőn lereszeljük, vagy krumplinyomón áttörjük.
Egy dagasztótálba kimérjük az olvasztott kókuszzsírt, majd következik a joghurt, a tojás, a citromhéj, a vanília kivonat, a reszelt édesburgonya, az eritrit por, a fahéj és egy kevés só, végül hozzászitáljuk a lisztet, majd az egészet összegydúrjuk, és kidagasztjuk. 20 percig pihentetjük a tésztát, és ismét átgyúrjuk,majd gombócokat formázunk belőle, és forró kókuszzsírban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Ha már nem forró, egy habzsák segítségével megtöltjük mangólkekvárral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.