Az újhagymát felkarikázzuk, a cukkinit felszeleteljük, majd a szeleteket négyfelé vágjuk, a paprikát vékony szeletekre, majd a szeletek is több, kisebb darabra vágjuk. A sonkát felcsíkozzuk.
A tojásokat egyenként, külön kis tálkában felütjük, majd egy tálban ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük és felverjük.
Serpenyőben felhevítjük a zsíradékot, rádobjuk az apróra vágott zöldségeket és a sonkát kissé megpirítjuk együtt a zöldségekkel, hozzáadjuk az aprított rozmaring leveleket, és az egészre ráöntjük a felvert tojásokat. Kissé lejjebb vesszük a lángot, nehogy megégjen az alja. Pár percre fedőt is tehetünk rá.
Mikor már a felső része is kezd megsülni, egy fordító lapáttal, vagy lapos fakanállal, az egyik felét ráfordítjuk a másikra és így még egy pár percig sütjük. Tálaláskor megszórjuk a tetejét reszelt sajttal.
Megjegyzés
A tojásrántotta zöldségekkel, egy kevés, friss rozmaringgal, sajttal remek reggeli.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.