A tészta hozzávalóit egy tálban összegyúrjuk, a töltelék hozzávalóit egy másikban krémesre keverjük.
A tésztát enyhén lisztezett deszkán vékonyra (2-3 mm-re) kinyújtjuk, megkenjük a krémes töltelékkel. Feltekerjük, mint a bejglit.Hűtőbe vagy fagyasztóba tesszük 1/2 órára, hogy könnyen tudjuk szeletelni.
1,5 cm-es darabokra vágjuk, és sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk. Felvert tojással megkenjük, és 190 fokra melegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.