A lisztet a munkalapra szitáljuk. Hozzáadjuk a puha, felkockázott vajat és a tojást, sima tésztává dolgozzuk, és hideg helyen kb. 1 órát pihentetjük.
A tésztát kinyújtjuk, a kivajazott, belisztezett sütőformába tesszük, és 180 fokon elősütjük kb. 10 perc alatt.
A paradicsomokat megmossuk és megtöröljük, néhányat félbe vágunk. A tejszínt a tojással elhabarjuk, és sózzuk, borsozzuk. A paradicsomot elosztjuk az elősütött tésztán, és ráöntjük a tojásos tejszínt. Végül a tetejére szórjuk a lereszelt sajtot és a szárított oregánót.
A sütőbe visszatoljuk, és 180 fokon kb. 15-20 perc alatt készre sütjük az ételt. Tálalás előtt friss oregánóval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.