A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A bacont apró kockára vágjuk, kisütjük és félretesszük.
Az apróra vágott vöröshagymát olajon üvegesre pároljuk, megszórjuk pirospaprikával, majd hozzáadjuk a kockára vágott sonkát, felöntjük 1 dl vízzel és puhára főzzük. Ízesíthetjük borssal, orergánóval.
Amikor megfőtt a sonka, akkor a tésztát összekeverjük a szaftos raguval és hozzákeverjük a bacont.
Egy tűzálló edényt vajjal kikenünk és elterítjük benne a tésztát. Reszelt sajttal megszórjuk a tetejét és 180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt megpirul (kb. 10-15 percig).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.