A lisztet simára gyúrjuk a vajjal, 2 db egész tojással és a sóval. Közben 1 pohár vízzel lazítjuk, majd vékonyra nyújtjuk.
A borjúvelőt forró vízben fehérre főzzük és apróra vagdaljuk, majd összekeverjük a finomra vágott csirkehússal. Megsózzuk, megborsozzuk, és szerecsendióval ízesítjük.
A tésztát vékonyan megkenjük a felvert maradék tojással. A felén kisebb gombócokban elosztjuk a tölteléket, majd ráhajtjuk a tészta másik felét, és egy pohárral korongokat vágunk belőle. Mindet félbehajtjuk, és a széleket összenyomjuk. Az így kapott töltött táskákat forró sós vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük és felhevített vajon megfuttatjuk. A reszelt sajttal és tetszés szerint aprított zsályával és megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.