A megtisztított, felszeletelt hús széleit bevagdossuk. Megsózzuk és megborsozzuk, majd mindet pirosra sütjük a felforrósított olajon. Végül hozzáadunk 2 ek vizet.
A kelbimbók alsó részét levágjuk, a külső leveleket eltávolítjuk. Forrásban lévő, sós vízben 5 percig főzzük, majd leszűrjük. A gesztenyével és a felcsíkozott zsályalevelekkel együtt átforgatjuk a felforrósított vajon.
A megtisztított lila hagymát cikkekre vágjuk, majd kis lángon puhára pároljuk az olívaolajon. Megsózzuk és megborsozzuk, majd a hús mellé kínáljuk a kelbimbóval együtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.