A felvert tojásokhoz adjuk a folyadék felét, a lisztet, az olajat és a sót majd csomómentesre keverjük. Végül a többi folyadékot is hozzáadjuk, majd a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
Az apró kockára vágott sonkát összekeverjük a kukoricával, majd beletöltjük a palacsintába.
A mártáshoz vajon megpirítjuk a lisztet, felöntjük tejjel és csomómentesre főzzük, majd kihülés után a tojássárgáját, a sót és a szerecsendiót is hozzáadjuk.
A megtöltött palacsintákat meglocsoljuk a besamel mártással és reszelt sajtot szórunk rá, majd 180°C-on 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.