A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint. Ha kész, leszűrjük, egy tálba öntjük, és egy kevés olívaolajjal összeforgatjuk.
Egy serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk és megpirítjuk benne a kockára vágott füstölt sonkát, majd a felaprított hagymát. Átforgatjuk, dinszteljük, amíg üveges nem lesz, majd lehúzzuk a tűzről, ráöntjük a tejszínt, és beleteszünk még pár evőkanál tejfölt.
Hozzákeverjük az aprított a fokhagymát, a borsot, és bőven megszórjuk bazsalikommal. Kb. 5-8 percig, állandó kevergetés mellett főzzük, hogy az ízek összeérjenek, majd tálaljuk. Ízlés szerint reszelt sajttal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.