A lisztet elkeverjük a sóval, majd az élesztővel. A langyos vízzel rugalmas tésztát gyúrunk belőle, majd az olívaolajat hozzáadva hólyagosra dagasztjuk. Meleg helyen letakarva a duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát lisztezett felületre tesszük, és 7 darabba vágjuk. Ujjnyi vékonyra kinyújtjuk, gömbölyű rúddá formázzuk, majd perecet alakítunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Megkenjük a felvert tojással, és megszórjuk a szezámmaggal és a sóval. További 20 percig meleg helyen kelesztjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.