Az olajat felforrósítjuk, és megpirítjuk rajta a felkarikázott kolbászt. Hozzáadjuk a finomra vágott vörös- és fokhagymát, majd néhány percig együtt pirítjuk.
Az olajbogyót felkarikázzuk, a koktélparadicsomokat pedig félbe. Mindet a kolbászos keverékhez adjuk, lefedjük, és 5-10 percig pároljuk.
A tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük. A főzővízből egy keveset félretesszük. A leszűrt és lecsepegtetett tésztát összeforgatjuk a kolbászos keverékkel, végül a félretett főzőlével lazítjuk. Sózzuk és borsozzuk, majd azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.