A kitekert leveles tésztát megkenjük a tejföllel és a csiliszósszal (ezt ízlés szerint helyettesíthetjük bármilyen csilikészítménnyel). Megszórjuk az apróra vágott, megpirított kolbászkockákkal vagy a fekete erdei sonkával. Az olívabogyókat felkarikázzuk, és ezt is a tésztára szórjuk, egyenletesen elosztva. Végül megszórjuk a reszelt sajttal.
Szorosan feltekerjük a leveles tésztát, és egy kerámiakéssel (erre nem tapad fel) kb. 1 cm széles adagokra vágjuk. Szilikonlapon, előmelegített sütőben, a leveles tészta csomagolásán lévő utasításnak megfelelően megsütjük.
Megjegyzés
A tésztát ne sokkal az elkészítés előtt vegyük ki a hűtőből, ha megmelegszik, nehezebb lesz vágni. Érdemes 2 tepsivel készíteni :)
Frissen a legfinomabb, de elő lehet készíteni egy nappal előre a hozzávalókat - fel lehet őket aprítani, lereszelni, stb., és a fogyasztás napján csak összeállítani és megsütni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.