A megtisztított hússzeleteket késsel szétnyitjuk, téglalap alakúra formázzuk őket, majd lefedjük folpakkal, és vékonyra klopfoljuk. A tojásokat keményre főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd meghámozzuk.
Felforrósítunk 1 ek olajat, és megpirítjuk rajta a meghámozott, lereszelt fokhagymát. Hozzáadjuk megtisztított, leszárazott spenótot, és kevergetve addig sütjük, amíg a levelek összeesnek. Aprítógépbe tesszük a főtt tojásokkal, a meghámozott, felkarikázott kolbásszal, valamint egy kevés sóval és majoránnával együtt. Krémes állagúra dolgozzuk, végül a hússzeletekre simítjuk.
Vékonyan megkenünk olajjal két nagyobb alufóliadarabot. Elrendezzük rajtuk a baconszeleteket úgy, hogy kissé fedjék egymást. Rájuk tesszük a húsokat, szorosan feltekerjük őket az alufólia segítségével, végül belecsomagoljuk. A tekercseket sütőedénybe tesszük, 1,5 dl vizet öntünk alájuk, és a 170 fokos sütőbe toljuk, 45 percre. Eltávolítjuk róluk az alufóliát, megkenjük a tetejüket a kisült zsírral, és tovább sütjük addig, amíg a bacon kissé megpirul.
A burgonyát héjastul megfőzzük, leszűrjük, és hagyjuk langyosra hűlni. Meghámozzuk, és cikkekre vágjuk. Egy nagy serpenyőben felhevítjük a maradék olajat, és a krumplit addig sütjük rajta, amíg elkezd megpirulni. Ekkor hozzáadjuk a megtisztított, felkarikázott pórét, és kevergetve készre sütjük. Végül megsózzuk.
Falatnyi darabokra tépkedünk néhány jégsalátalevelet, és összeforgatjuk az olívaolajjal. Ezzel, valamint a burgonyával tálaljuk a felszeletelt hústekercseket. Felaprított snidlinggel megszórva kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.