A besamelhez a vajat egy serpenyőben megolvasztjuk, rászórjuk a lisztet, alaposan elkeverjük, majd felöntjük a forró tejjel, folyamatosan keverve ízesítjük sóval, reszelt szerecsendióval.
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint kifőzzük, majd leszűrjük. A penne felét egy kiolajozott sütőtálba tesszük. A zúzott fokhagymával összekevert spenótót rétegezzük a tésztára, majd beborítjuk a maradék pennével. Végül az egészet leöntjük a besamellel, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.