A leszárazott spenótot finomra aprítjuk. A meghámozott sárgarépát és burgonyát durvára reszeljük, majd alaposan kinyomkodjuk, és elvegyítjük a spenóttal, a tojásokkal, a napraforgómaggal, valamint a kukoricakeményítővel és -darával. Megsózzuk, megborsozzuk, és szerecsendióval fűszerezzük.
Serpenyőben kevés olajat hevítünk. Evőkanálnyi halmokat rakunk bele a zöldséges masszából és kissé lelapítjuk. Végül a tócsnikat közepes tűzön aranybarnára sütjük oldalanként 3 perc alatt.
A megmosott cukkinit is lereszeljük és alaposan kinyomkodjuk. A fokhagymát présen átnyomjuk vagy nagyon apróra kockázzuk. A túrót sóval, borssal és a fokhagymával ízesítjük, majd összeforgatjuk a cukkinivel. A tócsnikat a túrós mártogatóssal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.