A céklát, az édesburgonyát és a sütőtököt meghámozzuk, előbbieket vékony karikákra vágjuk, utóbbit felkockázzuk, a lilahagymát felcsíkozzuk. Egy tepsibe tesszük őket, megsózzuk, majd kevés olívaolajjal meglocsolva 200 fokra melegített sütőben 45 percig sütjük.
A paradicsomszószhoz a szárított paradicsomot, a fokhagymát, a kakukkfüvet és az olívaolajat turmixgépbe tesszük, majd összemixeljük.
A pestohoz a spenótot, a diót, a fokhagymát, az olajat és a citromot szintét összemixeljük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A tésztalapot kihajtogatjuk, és egy sütőlapra tesszük. A széleit 3-4 cm szélességben visszahajtogatjuk, a többi részt megkenjük a paradicsomszósszal. A megsült zöldségeket elegyengetjük rajta, megszórjuk felkarikázott koktélparadicsommal.
A tésztát 15 percig sütjük, majd meglocsoljuk a pestóval, a paradicsomszósszal és a sült zöldségekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.