Robotgéppel kikeverjük a tojásokkal a cukrot, citromlevet és az olajat, majd hozzáadjuk a szódabikarbónát, a lisztet és a búzadarát, és kb. 4 percig tovább keverjük. Hozzáadjuk a szedret, összekeverjük, majd a masszát papírkpszlival bélelt muffinformába töltjük, és 170 fokon 25 perc alatt megsütjük.
A tejszínhabot hidegen felverjük, és hozzákeverjük a mascarponét és az ételfestéket, közben folyamatosan keverjük. A krémet csillagcsöves nyomózsákba töltjük, és feldíszítjük vele a muffinokat. Végül mindegyik tetejére egy szem szedret teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.