A tészta hozzávalóit egy keverőtálas robotgép segítségével összedolgozzuk, majd 2 egyforma részre osztjuk. A darabokból előbb gombócot formázunk, majd lisztezett deszkán mindkettőből négyzet alakú 3-5 mm vastag lapot nyújtunk. A lapokat egy nagy gáztepsi hátuljára fektetjük, és175 fokon, kb. 8-10 perc alatt aranybarnára sütjük.
A krémhez a pudingport a liszttel, a cukorral kikevert tojássátrgákkal a tejben felfőzzük. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük.
Ha kihűlt a főzött krém, hozzáadjuk a cukros margarinhoz, és jól összedolgozzuk.
Az egyik lapra rásimítjuk a krémet, majd a kemény habbá vert tejszín következik. Rátesszük a másik lapot, és porcukorral meghintjük vagy csokimázzal bevonjuk a tetejét. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.