A lencsét legalább 1 órával a főzés előtt beáztatjuk, de a legjobb, ha már ezt előző este megtesszük. A zöldségeket megtisztítjuk, felkarikázzuk, a vöröshagymát finomra aprítjuk.
Felhevített zsiradékban a zöldségeket a vöröshagymával néhány percig kevergetve pirítjuk, majd hozzáadjuk az áttört fokhagymát is. Lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk a pirospaprikával, majd felöntjük 2 liter vízzel.
A lencsét átmossuk, leszűrjük, a leveshez öntjük, majd hozzáadjuk a fűszereket és a leveskockát, és kb. 30-40 perc alatt készre főzzük. A tejfölt elkeverjük a liszttel és egy kis vízzel, végül belekeverjük a levesbe. Citromlével ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.