A pulykamellet felkockázzuk, megsózzuk, megborsozzuk, és 30 percig állni hagyjuk. Az újhagymát vékonyan felszeleteljük. A spárga fás részét letörjük, majd a szárát kb. 1 cm-es darabokra vágjuk, a bimbót félretesszük.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd hozzáadjuk a pulykamellet, és pár perc alatt világos színűre sütjük. Ezután kiszedjük a zsiradékból, és félretesszük.
A maradék zsiradékhoz hozzáadjuk az újhagymát, majd pár percig pároljuk. Hozzádjuk a spárga feldarabolt szárát, megsózzuk, megborsozzuk, ráreszeljük a citromhéjat, felöntjük a borral, majd lefedjük a serpenyőt, és pár percig pároljuk.
Ezután hozzáadjuk a félretett bimbót, ha szükséges, hozzáöntünk egy kevés vizet, majd pár percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk az előzőleg megsütött pulykamellet, felöntjük a tejszínnel, óvatosan összekeverjük, majd pár percig főzzük, hogy a szaftja kellően besűrűsödjön. Tárkonnyal finoman ízesítjük, majd párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.