A leszárazott, leöblített spenótot és a többi levelet nedvesen egy felforrósított serpenyőbe dobjuk, és zsiradék nélkül megfonnyasztjuk. Miután összeesett, hűlni hagyjuk. Közben a megtisztított újhagymát finomra vágjuk. A tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjékből kemény habot verünk. A kihűlt spenótos keveréket kézzel jól kinyomkodjuk és finomra aprítjuk.
A liszteket elvegyítjük a sütőporral és a sóval. Simára keverjük a tojássárgájákkal, az olvasztott vajjal és a tejjel, majd beleforgatjuk a tojáshabot, valamint az aprított újhagymát és spenótos keveréket.
Egy palacsintasütőben vagy kisebb serpenyőben felhevítünk némi olajat, és merőkanállal rámerjük a tésztamassza negyedét. A merőkanál aljával laposra nyomkodjuk, majd mindkét oldalát megsütjük. A kész omlettet konyhai papírtörlőn lecsepegtetjük, és a sütőben melegen tartjuk. A maradék tésztát ugyanígy megsütjük. Tetszés szerint tejföllel díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.