A burgonyát héjastul puhára főzzük. Azután leszűrjük, hagyjuk kissé hűlni, majd meghámozzuk, és felkarikázzuk.
Serpenyőben felforrósítjuk a vajat, és megpirítjuk rajta a burgonyakarikákat. Hozzáadjuk a megtisztított, felaprított újhagymát, továbbá a megmosott, négyfelé vágott koktélparadicsomokat, és további néhány percig pirítjuk együtt.
A tojásokat elkeverjük a tejszínnel, valamint ízlés szerint sóval és borssal. A keveréket a serpenyőbe öntjük, és kis lángon addig sütjük, amíg a tojás megszilárdul. Felszeletelve tálaljuk. Madársaláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.